Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Şalpazarıspor 3-3 Akçaabatsebatspor
Trabzon 2.Amatör Küme A Grubu'nda iki hafta öncesine kadar Play-Off mücadelesi veren Şalpazarıspor oynadığı son iki karşılaşmadan bir mağlubiyet birde beraberlik alarak 1.Amatör Küme'ye çıkma umutlarını gelecek yıla bıraktı. Kırmızı-Beyazlılar son oynadığı dünkü Akçaabat Sebatspor karşılaşmasının ilk yarısında adeta fubol resitali sundu.
Grupta lider olan rakibine ilk yarı 3 gol atan Şalpazarıspor, ikinci yarı oyunu rehavet havası içersinde kabullenince sahadan 3-3 lük beraberlikle ayrıldı. Şalpazarıspor 2 hafta önce aldığı Erdoğduspor yenilgisi ve bu haftaki Akçaabat Sebatspor beraberliği ile Play-Off'a kalma şansını tamamen yitirdi.
Kırmızı-Beyazlılar önümüzdeki hafta Gürbulakspor ile formalite maçına çıkacak.

HAKEMLER: Ramazan Keleş***, Akif Doğan***, Ferdi Tosun***
ŞALPAZARISPOR: Selçuk*, Mübin**, Talip*, Fatih*, Şaban**, Hüseyin*** (Dk.60 Ünal**), Mustafa**, Mehmet***, İsa** (Dk.77 Emre*), Uğur***, Erkan** (Dk.88 Hüseyin?)

AKÇAABAT SEBATSPOR: İbrahim*, Hasan**, Oğuzhan*, Fehmi**, Cevdet**, Ahmet** (Dk.46 Eser**),
Bedrettin***, Ali Kemal***, Tolga**, Ünal**, Okan** (Dk.46 Feyyaz**)

GOLLER: Dk.27 Hüseyin, Dk.38-44 Uğur (Şalpazarıspor), Dk.56 Fehmi, Dk.88 (pen.) Bedrettin, Dk.90 Tolga (Akç.Sebatspor)
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.