Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm Mustafa Özdemir çocuk istismarı Toprak kayması

Şalpazarı sonda güldü



2011-2012 sezonun 2.Amatör Küme ilk hafta müsabakasında Şalpazarıspor ile Yeşilyalı Beldespor Beşikdüzü’nde karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan şalpazarıspor 13.dakikada Yavuz ile öne geçti. Yeşilyalı Beldespor bu gole 29.dakikada Emre ile karşılık verdi. 40.dakikada Şalpazarıspor adına Yavuz takımını bir kez daha öne geçirdi ve Şlapazarıspor soyunma odasına 2-1 galip girdi.

İkinci yarıda her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken Şalpazarıspor sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. maçın 83.dakikasında Cengiz’in penaltı golü ile Yeşilyalı Beldespor eşitliği yakaladı.

Maç bu skorla bitecek derken Şalpazarıspor’dan bu kez İsa sahneye çıktı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Şalpazarıspor sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu. 
 
HAKEMLER: Uğur Baş***, Akif Doğan***, Ferdi Tosun***

ŞALPAZARISPOR: Selçuk**, Fatih**, Talip**, Gökay***, Muhammet***, Emre**(Dak. 46 İsa**), Mustafa***, Yavuz***(Dak. 78 Ünal*), Mehmet**, Uğur**(Dak. 60 Alper*), Şaban***

YEŞİLYALI BELDESPOR: Bülent*, Bayram*, Ömer*(Dak. 54 İskender*), Azem**, Ali**, Kenan*, Murat*, Cengiz**, Muhammet*(Dak. 80 Emre Genç*), Emer**, Fatih**

GOLLER: Dk. 13-40 Yavuz, Dk. 87 İsa (Şalpazarıspor) Dk.29 Emre, Dk. 83 Cengiz (pen) (Yeşil Yalı Beldespor)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.