Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

ŞALFED Şampiyon!...

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları’nın düzenlediği 4. Halı Saha Turnuvası Eyüp Stadı’nda oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuva finalinde Arnavutköy Trabzonlular Derneği takımını 2-0 yenen Şalpazarı Dernekler Federasyonu takımı şampiyon oldu.

 

Öğleden sonra başlayıp, bir şölen havasında geç saatlere kadar devam eden final etkinliği üçüncülük maçıyla başladı ve Beykoz Trabzonlular Derneği takımını penaltı atışları sonucu 4-2 yenen Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği takımı turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Eyüp Belediye Başkan yardımcısı Cemal Memiş, TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, TDF Genel Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, İstanbul Trabzonsporlular Platformu ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Öksüz, dernek başkan ve yöneticileriyle İstanbul’un muhtelif semtlerinden gelen Trabzonlular etkinliği takip edenler arasındaydılar.

 

Nisan ayında dört grupta 16 takımla başlayan turnuva, pazar günleri halı sahada yapılan maçlarla devam etti ve üçüncülük maçıyla final maçı nizami ölçülerdeki çim sahada oynandı. Her iki maçta da futbolcular uyum zorluğu çekseler de profesyonel maçları aratmayacak ölçüde zevki ve heyecanlı müsabakalar izlendi. Maçların dışındaki törenlerin uzamasıyla havanın kararması sonucu stat ışıklarının geç yanması nedeniyle final maçının bir bölümü alacakaranlıkta oynandı.

 

TDF Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Akın da organizasyon hakkında kısaca şunları söyledi. “Dört yıldır bu etkinliği düzenli olarak yapıyoruz. Tabii ilk zamanlar acemilik çektik, ancak her geçen yıl daha olgunlaştırıyor ve sistemli hale getiriyoruz. Gelecek yıllarda turnuvamızı daha geniş katılımlı ve daha çok ilgi çeken bir organizasyon haline getirebilmek en büyük temennimizdir.

 

TDF Genel Başkanı Mustafa Demir de kupa töreni esnasında başarılı organizasyonlarından dolayı Gençlik Kolları’na teşekkür ederek, “hepimiz Trabzonluyuz. Kimin kazandığı çok da önemli değil. Burada amacımız birlikteliğimizi sağlamak ve güçlendirmektir. İnşaallah aranızdan Trabzonspor’da oynayacak futbolcular da çıkar” dedi. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.