Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Sabriye Şengül-Vanesa De Waelle ile karşı karşıya geliyor
Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonluk Kemer Maçı İçin, 23 Nisan'da İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu'nda Vanesa De Waelle ile karşı karşıya gelecek.



A Spordan da Canli Yayinlanacak olan Dünya Şampiyonluk Kemer Maçı'nda hemşehrimiz Sabriye Şengül yanlız bırakmayalım... Piyasanın en iyi ve güvenilir olarak addedilen sizler için sitemizde paylaşılmakta. 



Sabriye Şengül sosyal medya sayfasından yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
23 Nisan'da İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor Salonunda Yapacagim Dünya Şampiyonluk Kemer Maçi İçin güzel Türkiyem'den ve yurtdışından beni destekleyen herkese saygılarımı sunuyor teşekkür ediyorum. 23 Nisan Gecesi Dünya Şampiyonluk Kemeri'ni Allahın İzniyle almak ve bu başarımı ülkeme, beni destekleyen sizlere 23 Nisan çocuk bayramı tüm Küçük kardeşlerime hediye etmek İstiyorum. Sizleri o Gece maça bekliyorum.



Gelemeyenler ise A Spor'dan canli yayınlanacak Tv'den izleyebilirler. Tüm sporcu Arkadaslarıma o gecede başarılar diliyorum.



Saygılar ve sevgiler

Sabriye Şengül


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asim Bayraktar almanya 8 yıl önce

Sabriye insallah Türk milletine bir Guru yasatirsin Sonra geyikli köyüne