Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

Sabriye Şengül Dünya Şampiyonu Oldu.
Her yıl farklı ülkelerde yapılan ve bu yıl İran Boks Federasyonu tarafından düzenlenen ve 68 ülkenin katıldığı İstanbul’da ki şampiyonada, Bayanlar Profesyonel Kickboks K1 Şampiyonu Şalpazarlı başarılı sporcu Sabriye Şengül oldu.

Bu şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlanıp şampiyonluk için yarışan başarılı sporcu Sabriye Şengül yaptığı açıklamda;  “Öncelikle böylesine iyi bir organizasyonda Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Aldığım bu şampiyonluk benim için çok önemli. Bundan sonraki turnuvalarda da amacım hep şampiyonluk olacak. Şu an İskender Oflu hocam ile Aralık ayında yapılacak organizasyona hazırlanıyoruz. Ondan da en iyi sonuçla ayrılacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet demirtürk 9 yıl önce

sabriye kızımızı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını gelir inşallah sadece futbol yazan ve konuşanlarda bu başarıları görsünler futbol bu ülkenin en başarısız spor dallarından ayrıca musatafa beye bu sporcuları haber yapıp onları onure ettiği için teşekkür ederim