Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

M.Korhan Yamaç Dünya Atıcılık Şampiyonası'nda yine tarih yazdı
2004 Atina Olimpiyat şampiyonu Doğancı köyünden olan Gazi Yüzbaşı  M.Koray Yamaç 10 metre havalı tabanca atışlarında Dünya birincisi oldu.

Antalya'da yapılan Bedensel Engelliler Dünya Şampiyonası'nda Gazi Yüzbaşı M.Koray Yamaç 569 puanla seriyi üçüncü sırada tamamlayarak final grubuna katılmaya hak kazandı. Polonyalı Kosowski mükemmel bir performans göstererek eleme bölümünü 575 puanla birinci sırada tamamladı.

Final bölümünde kapanması zor görünen 6 puan farkın dezavantajıyla atışlara  başlayan M.Koray Yamaç harika bir seri çıkartarak geçilemez denen rakibi geçmekle kalmadı ve 5 puan da fark attı. Final serisinde 102,7 puan toplayan milli sporcumuz Gazi Yüzbaşı M.Koray Yamaç Dünya şampiyonu oldu.

Milli sporcumuz M.Koray Yamaç'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

Şalpazarı Haber Ekibi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.