Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Mehmet Karagöz'e Yeni Görev.




Merkezi Trabzon’da olan ve Marmara bölgesinde de yayınlanan Günebakış gazetesi spor servisinde görev değişikliğine gidildi. Şalpazarlı olan Bülent Şirin'in de İstanbul temsilcisi olduğu gazetenin bir süre önce boşalan Trabzonspor muhabirliği görevine Şalpazarı Geyikli’li olan Mehmet Karagöz getirildi. Karagöz, bundan böyle Günebakış gazetesinde Trabzonspor’un iç ve dış saha maçlarının yanı sıra idman ve kamplarını da yerinde takip edecek.

Hemşehrimiz Mehmet Karagöz konu ile ilgili olarak kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyleyerek, “Daha önce günebakış gazetesinde alt lig takımlarını ve müsabakalarını takip ediyordum. Trabzonspor muhabirliği görevi boşalınca biz doldurduk. İnşallah bu görevi layıkı ile sürdürürüz. Şalpazarlı gazetecilerin bu tür görevlerde olması ilçe adına onur vericidir” dedi.


Mehmet Karagöz'e yeni görevinde başarılar dileriz. 

Şalpazarı Haber Ekibi..








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.