Öne Çıkanlar Şalpazarı Dereköy kartalspor Yusuf Usta Hüseyin Türkmen Kültür bakanlığı

Kevser Demirtürk'ten Bronz Madalya
Avrupa’da kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası, İzmir’de sona erdi. 20 ülkeden 119 takımın katıldığı şampiyonada Türk takımları dört altın, bir gümüş ve yedi bronz madalya kazandı. Türkiye toplamda 12 madalya ile en başarılı üilke olurken, iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Rusya ikinci, bir altın ve bir gümüş kazanan Hırvatistan ise üçüncü sırayı aldı.

İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın son gününde sekiz kategoride final maçları yapıldı.

Şamdan Spor Kulübü’nün temsil eden ve Bayan Kumite A Takım Genç bayanlar takımı'nın üç sporcusundan biri olan Kevser Demirtürk, Bayan Kumite A Takım Genç bayanlar da sırası ile İlk maçında İstanbul Belediye sporu, 2. müsabaka da Sırbistan'lı rakiplerini geçtiler 3. müsabakada ise Kağıtspora yenilerek finale çıkamadılar ve takım halinde 3. olarak Bronz madalyanın sahibi oldular.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ugur demirtürk güdün 61 10 yıl önce

Tebrikler helal sana