Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Kevser Demirtürk 6-7 Haziran'da  Paris'e gitmeyi garantiledi.
Türkiye Karate Federasyonu’nun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, görkemli bir şekilde sona erdi. Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şampiyona kalitesi yüksek maçlara sahne olurken, 44 ilden katılımın olduğu organizasyonda 380 takımdan 1858 sporcu tatamiye çıktı.

Gemlik Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyona ümit, genç ve büyükler kategorilerinde yapıldı. Kata ve kumite olmak üzere toplam sekiz dalda kupalar sahiplerini buldu.

Kocaeli BŞB Kağıtspor formasını giye Kevser Demirtürk, Ümit-Genç Bayanlar mücadele etti. Kocaeli BŞB Kağıtspor Kevser Demirtürk sırasıile ilk maçını Sakarya, ikinci maçta Bursa 3.maçta Antalya, 4. ve final maçında Antep'li rakiplerini geride bırakarak birinci oldular. Böylece Kevser Demirtürk 6-7 Haziran da Fransa'nın başkenti Paris'de 13.Avrupa bölgeler takım şampiyonasına gitmeti garantiledi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.