Öne Çıkanlar Şalpazarı Hilmi Türkmen Ağasar Refik Kurukız Semih Durmuş

Hedef Dünya Şampiyonluğu
 Trabzon- Antalya Kremli Plaza yapılacak olan Gençler ve Büyükler Türkiye Wushu Şampiyonasına Maçka’dan 7 sporcu ve 1 Milli Takım Antrenörü ile katılacak olan Wushu Antrenörü Bülent Samat, şampiyona öncesi Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı ziyaret etti. 

Trabzon'un gururu olacağız;
Hedeflerinin her zaman büyük olduğunu ifade eden Wushu Antrenörü Samat, “Bu müsabakalara iyi hazırlandık. İnşallah Maçka ilçemizden iki sporcumuzu, kaza bela olmazsa dünya şampiyonasında göreceğiz. Diğer dereceye giren sporcular ise ülke içerisinde ve ülke dışında yapılacak olan uluslararası şampiyonalarda milli formayı giymeyi hak kazanacaktır” dedi.  Ayrıca Samat, Şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan gençler de Rusya’da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasına, büyüklerde kilosunda birinci olan sporcular, Büyükler Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağımı belirtti.  



Her zaman yanlaraındayız;
Sadece futbolun spor olmadığını belirten Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "İlçemizde özellikle Wushu ve boks gibi farkı spor dallarına da her zaman destek oluyoruz. Wushu’da genç sporcularımız iyi dereceler alarak, bizleri onurlandırdılar. Yapılacak şampiyonada tüm sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.