Öne Çıkanlar istanbul Harun Demir Sinlice Şalpazarı Engin Çırakoğlu

Guatemala'nın Gol Kralı Şalpazarlı
Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde, Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Şampiyonanın ardından Guatemala'dan, İspanya'nın başkenti Madrid'e geçen ve burada bir gün kalıp İstanbul'a gelen Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi kafilesi, daha sonra kendilerine tahsis edilen Başbakanlığa ait özel uçak "ANA" ile  akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı'na geldiler.


Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu lisesi takımının gol kralı bir Şalpazarlı;

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi 12-A Sınıfı öğrencisi olan ve Şalpazarı Geyikli Mahallesi nufusuna kayıtlı olan 18 yaşındaki Talha Aydemir Şalpazarı'nın da gururu oldu. 

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve Muhammet Aygün dün akşam Trabzon'a gelen Trabzon Erdoğdu Anadolu lisesi takımının Şalpazarılı gol kralı Talha Aydemir'i Trabzon'daki evinde ziyaret etti. Dünya Şampiyonası'nda 7 gol ve 3 asistle yapan Talha Aydemir en büyük hayalinin bir gün Trabzonspor'un formasını giymek dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffer bayraktar 9 yıl önce

Allah bozmasîn

Avatar
Nizamettin DURAL 9 yıl önce

Maaşaallah başarılar diliyorum. Tekrar tebrikler.

Avatar
gezgincarsi.com 9 yıl önce

Bu başarıya ortak olan genç kardeşimizi kutluyoruz ve onu birgün Trabzonspor da görmeyi diliyoruz.