Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Gençler Gençlik Merkezi sizi bekliyor

Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban eğitimlerle ilgili yaptığı bilgilendirmede; Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirme ve geliştirmek amacı ile 27.05.2021 tarihinde Şalpazarı Belediyesi hizmet binasının dördüncü katında hizmete açılan Şalpazarı Gençlik Merkezi yaz döneminde Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgiler ve işaret dili eğitimlerinden sonra bu dönemde Kick Boks, Masa Tenisi, Taekwondo, Boks, Akıl ve Zekâ oyunları, Yöresel halk oyunları, Resim gibi eğitim ve kulüp faaliyetleri devam ediyor.

Ayrıca gelecek aylarda, Kodlama, Dil (İngilizce), Diksiyon, Bağlama, Gitar, Piyano eğitimlerininde açılması planlanmaktadır. Bunlara ek olarak gençlik merkezinde ücretsiz GSB Wifi, Kitap Kafe, Dart, Mini Curling, Play Station faaliyetlerinde de gençlerimiz ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.

Bu eğitimlerden ve kulüp faaliyetlerinden yararlanmak isteyen 7 ile 29 yaş arası gençlerimizin Şalpazarı Belediye hizmet binasının dördüncü katında bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğü'ne müracat edebilirler.

Gençlik Merkezi'ne ulaşma imkânı kısıtlı olan gençlere yönelik olarak ''Merkezim Her Yerde'', Sinema Etkinlikleri, Gençlik Festivali, Doğa Yürüyüşleri faaliyetleri de yapılmaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği; bu yıl da yapılacak olan 2022 Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'na başvurular Gençlik Merkezimizde devam etmektedir. Bu kapsamda Ses ve Müzik, Bilgi, Tiyatro, Şiir, Münazara Yarışmaları başvuruları için gençlerimiz detaylı bilgiyi Şalpazarı Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nden alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.