Öne Çıkanlar Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural

Dorukkiriş köyü derneğinin futbol turnuvası başladı

Merkezi Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Dorukkiriş Köylüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği futbol turnuvası, Beylerbeyi Şampiyon Halı Saha Tesisleri’nde başladı. Tamamı Dorukkiriş köylülerinden oluşan takımların mücadelesi yaklaşık 3 ay sürecek.

Dernek başkanı Semih Durmuş, turnuvayla ilgili Şalpazarı Haber’e şu açıklamalarda bulundu. “Dorukkiriş Köylüleri derneği olarak 4 yıldır organize ettiğimiz bu turnuvaya hepsi bizim köylülerden oluşan 16 takım katılıyor. Oyuncularda yaş sınırlamamız bulunmuyor. Her turnuva sonunda ilk üç sırayı alan takımlarımıza bölgemizin sembolü olan Trabzonspor’umuzun formasını hediye ediyoruz. Fair play çerçevesinde maçlarımız devam ediyor. Yine bizim köyden hem derneğimize hizmet etmiş hem de amatör futbolculuk yapmış 4 tane hakemimiz burada görev yapıyor. Her türlü sosyal ve kültürel faaliyette bize destek veren 16 tane de sponsor kuruluşumuz var.

Turnuvamızı lig usulü düzenliyoruz. Sekizer takımdan iki grup var. Tek devreli lig usulü maçlardan sonra ilk üç takım doğrudan çeyrek finale çıkacak. Dördüncü ve beşinci sırayı alan takımlar da kendi aralarında play off oynayacak. Onların galipleri de katılarak çeyrek ve yarı final maçları eleme usulüyle yapılacak. Turnuva yaklaşık 2,5-3 ay sürecek ve final maçıyla sona erecek.”

Turnuvanın açılışına gelen Kirazlıtepe muhtarı Nazmi Yamaç da bize kısaca şunları söyledi. “”Dorukkiriş köylüleri derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvalarını düzenliyorlar. Gençlerin kötü alışkanlıklarından kurtulmaları, birlik ve beraberliğin pekişmesi için spora yönlendirilmeleri adına son derece olumlu faaliyetleri biz de destekliyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Mahallemiz sakinlerinin de bu faaliyetlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı bütün Kirazlıtepe’lilere çok teşekkür ediyorum.”

Turnuvada ilk gün maçlarında şu sonuçlar alındı:

A-GRUBU

Ergün Tekstil: 7 Öztürk Mobilya: 6

Yılmaz İnşaat: 6 Zafer Mobilya: 3

Beyhan Otomotiv: 9 Mehmet Türkmen: 4

Öz Ulaş Toplu taşımacılık: 4 Durmuşoğlu: 5

B-GRUBU

Yamaç Turizm: 1 Üçel Kuyumculuk: 2

Tok Mobilya: 1 Osa İnşaat: 3

Doruk İnşaat: 9 Yamaç Hırdavat: 5

Sevyad: 6 Kızılırmak: 12


Turnuvaya katılan takımlar.






























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YÜKSEL YAMAÇ 13 yıl önce

ORGANİZASONUN OLUŞMASINDA EMEĞİ GEÇEN SEMİH BAŞKAN VE EKİBİNE TEŞEKÜRLER.

Avatar
AYDIN ERG 13 yıl önce

Ağasarlıları birarada tutmak için faaliyetlerde emeği geçenlere teşekkürler. bu başarılı organizasyon için tebrikler.

Avatar
Erol Yanık 13 yıl önce

Özellikle dernek üyelerinin bir araya gelip kaynaşması için,güzel bir organizasyon,
Takımların isimleri vede formaları profesyonelce düşünülmüş,birde dernek isminde takım olsaydı daha iyi olurdu kaanetindeyim.
Derneğimizin değerli başkanı sn:Semih Durmuş beye ve yönetim kuruluna vede kaktkıda bulununan herkesi tebrik eder,turnuvanın centilmence geçmesi temennisiyle tüm takımlara başarılar dilerim.
Erol Yanık
Sayvançatak Köyü Dernek Başkanı

Avatar
Bülent Şirin 13 yıl önce

Aynı köyden tam 16 takım. İlk duyduğumda inanmakta zorluk çektim doğrusu. Bırakın sadece Dorukkirişlileri, bütün Kirazlıtepe'den bu kadar takım çıkarmak bile büyük organizasyon.

Başta dernek başkanı sayın Semih Durmuş olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.