Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Dereköy Kartalspor yeniden kuruldu

Başkanlığını Mehmet Muhçu’nun yaptığı geçici yönetim kurulu en kısa zamanda genel kurul toplantısı yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturacak.

İlk etapta voleybol takımıyla sportif faaliyetlerine başlayacak olan Dereköy Kartalspor kulübü daha sonra Futbol, Masa tenisi, Tekvando, Boks ve Karate gibi branşlarda mücadele etmeyi hedefliyor.

Şalpazarı’nda lisans işlemleri tamamlanan ve Voleybol federasyonuna yapılan müracaat sonucu kulübün kayıtlı ilk lisansı çıktı.

Şimdiden hoca ve sporcu transfer çalışmalarına başlayan Dereköy Kartalspor’da Antrenör Ömer Tarkan Gören’le anlaşma sağladı. 

Voleybol federasyonunun şubat ve mart ayında belirleneceği liglerden sonra oynanacak olan bölgesel liglerde Dereköy Kartalspor yerini alacak.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.