Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

Cevat Özdemir’le üçüncü dönem

Başkan Özdemir teşekkür konuşmasında “Bizi bu zor göreve layık gören ilçe kamuoyuna layık olacağız inşaallah. Başta eski çalışma arkadaşlarım olmak üzere bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyor, yeni yönetimle daha başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuşurken, gelecek kongrede aday olmayacağını ancak aday olan kişiyi destekleyeceğini ifade etti.

Siyasiler aynı karede

Şalpazarı Gençlik ve Spor Kulübü’nün kongresinde Şalpazarı’nda faaliyet gösteren bütün siyasi parti ilçe başkanlarının aynı karede yer alması herkes tarafından takdirle karşılandı.

Stadı olmayan tek ilçe

Trabzon 1. Amatör Küme’de mücadele eden Şalpazarıspor’un halihazırda bir futbol sahası bulunmuyor. Uzun zaman önce sözü verildiği halde halen sahasına kavuşamayan Şalpazarıspor’da başkan Cevat Özdemir, yetkili kişi ve kurumların yeterli hassasiyeti göstermemesinden yakındı.

Şalpazarıspor’da yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

1-Başkan Cevat Özdemir

2-Mustafa Özendi

3-İsmet Çakmak

4-Ali Usta

5-Yakup Taşkın

6-Şaban Yılmaz

7-Nurettin Balta

8-Ömer Özdemir

9-Turan Özen

10-Ali Erata

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.