Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Çağatay geleceğin umudu..

Trabzonspor U19 takımında top koşturan Çağatay Özkan, başarılı futboluyla göz dolduruyor. 1997 doğumlu olan genç futbolcu, 2009’dan beri Trabzonspor altyapısında görev yapıyor. 1.85 boyunda, stoper ve orta saha bölgelerinde oynayabilme özelliğine sahip Çağatay, görev yaptığı yıllarda U14 Ligi’nde takımıyla birlikte Türkiye Şampiyonu, U15 Ligi’nde Türkiye 3.sü oldu.



Çağatay Özkan, hem defansif hem de ofansif oynayabilmesi, topu oyuna sokmaktaki başarısı, zafiyetlerini giderme konusunda gösterdiği çabayla bütün hocalarının takdirini kazanmış durumda. Fenerbahçe’yle oynanan maçta uzatma dakikalarında beraberlik golünü kaydeden Çağatay, Kasımpaşa galibiyetinde de tek golü takımına kazandıran futbolcu oldu.


Ekteki videoda Çağatay'ın Fenerbahçe'ye attığı golü izleyebilirsiniz.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.