Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Ağasar Çepnispor Sahaya İniyor
Geçen sezon Trabzon'da kurulan ve teknik direktör Necati Ataman yönetiminde 2. Amatör küme 2. Grup'ta mücadele edecek olan Ağasar Çepnispor başkanı Nurettin Ataman; yaptığı açıklamda; "Geçen yıl Ortahisar adı altında kurulan takımın adını Ağasar Çepnispor olarak değiştirdik. Play-off maçları sonucunda  2. Amatör kümeye yükseldik. Ağasar Çepnispor'un yeni sezonda hedefi şampiyonluktur, tabii ki önemli olanın futbolu  gençlere sevdirmek ve kaynaştırmak. Ayrıca Ağasar'ın bir Oğuz Çepni boyu olduğunu, kimlik ve kişiliğimizi her kesime iletmek ve tanıtmaktır" dedi.



Ağasar Çepnispor yönetim kurulu;
1-Nurettin Ataman (Başkan)
2-Turgut Kahraman
3-Mehmet Ataman
4-Hakan Baştan
5-Kemal Karaca
6-Metin Kandazoğlu
7-Cemal Akdeniz
8-Mehmet Kara
9-Ahmet Tülümen
10-Muhammet Algün
11-Sinan Değer
12-tamer Türkmen
13-Mustafa Çağatay Ataman
14-Fatih Kandil
15-Çağrı Uzun
16-Osman Yanık


Haber: Ali Dursun / Şalpazarı Haber




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet kılıç 9 yıl önce

Bir cepni olarak gurur duydum emegi gecenlere teşekü ederim

Avatar
osman diner 9 yıl önce

Bir Ağasarli olarak gurur duydum