Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Volkan Canalioğlu Şalpazarı'na Geldi.


CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte Şalpazarı’na geldi. Önce CHP Şalpazarı İlçe Merkezi’nde partililerle buluşan Canalioğlu, Chp Şalpazarı İlçe Başkanı Nazmi Ünal Özen'in konuşmasını dinledi. Özen, uzun zaman sonra Şalpazarı’na gelen Canalioğlu’na tatlı bir şekilde sitem ederek CHP Şalpazarı İlçe Teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçim için hazır ve iddialı olduklarını ifade etti. 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın kısa konuşmasının ardından söz alan milletvekili Canalioğlu, AKP Trabzon milletvekillerinin sadece meclis kürsüsünde yemin ettiklerini, hiçbir hizmette olmadıklarını, kendisinin meclis kürsüsünden Trabzon halkının sorunları için 70'in üzerinde konuşma yaptığını en son lojistik merkezin Rize'ye kaydırldığını ve AKP milletvekillerinin bu konuda korkularından seslerini çıkaramadığını bu konu hakkında kendisinin uğraştığını belirtti. 

Volkan Canalioğlu partililerin sorularına cevap verdikten sonra esnaf ziyareti yaparak ilçeden ayrıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.