Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Ünal Özen CHP İlçe Başkanı Oldu



Şalpazarı Chp ilçe kongresi sonunda 33 yaşındaki Nazmi Ünal Özen İlçe Başkanlığını 31 oyla kazandı. Chp İlçe Kongresi Şalpazarı Öğretmen Evi lokalinde gerçekleşti. Seçimin öncesi ve sonrasında kongrede tam bir dostluk havası hakimdi.

 

Kongrede konuşma yapan Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan’ın ardından saat 14.oo’te parti binasında oy verme işlemi gerçekleşti. Saat 17.oo’de sandık açıldı ve toplam 60 delegeden 58’inin oy kullandığı, iki oyun geçersiz sayıldığı seçimde Nazmi Ünal Özen’in 31, Erdoğan Kıran’ın ise 25 oy aldığı görüldü.

 

Kongreye Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramiz Uzun, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Metin Günay, AK Parti Şalpazarı eski İlçe Başkanı Nevzat Çabuk ve Şalpazarlı iş adamlarından Nurettin Ataman da katıldı.

 

Başkan Nazmi Ünal Özen’in listesi şu isimlerden oluştu.

1-Yusuf Özen

2-İmigül Gemiköz

3-Bahri Özdemir

4-Galip Gülbahar

5-Engin Erata

6-Güler Kıdık

7-Ekrem Kayar

8-Ali Usta

9-Cevdet Akbayrak

10-Ramazan Konak



 

Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.