Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Trabzon Şalpazarlılar Derneği Başkanlığına Tekrar Turgut Kahraman seçildi.


Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu seçiminde Başkanlığına aday olan Dernek başkanı Turgut Kahraman ve Piraga Yaşar'ın bir birlerine başarı dileyerek seçime katıldılar.
Katılımın yoğun olduğu olağan genel kurulda Divan kurulu başkanlığını Mehmet Öngöz, katip üyeliklerini Av.Nevzat Çabuk ve Mürteza Bayraktar yaptı.
Toplam 268 oyun kullanıldığı olağan genel kurulda dört oy geçersiz sayılırken, 264 oyun geçerli oyun 100 tanesini Pirağa Yaşar aldı, 164 oy alan Turgut Kahraman bir dönem daha başkan oldu.
Seçim sonrası her iki başkan adayları bir birlerini tebrik ederek başarı dilediler. Başkan adaylarının yaptıkları açıklamada bu seçimde kazananın Şalpazarı olduğunu söyleyerek birlik mesajları verdiler.
Olağan genel kurula katılanlar arasında Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Gürsel Bektaş, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Eski Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çabuk hazır bulundular. Yeni dönemde göreve getirilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:


YÖNETİM KURULU (ASIL)
1-Turgut Kahraman-(Başkan)
2-Cemal Akdeniz
3-Abdurrahman Halıcı
4-Mustafa Demirbaş
5-Murteza Metin
6-Osman Maden
7-Mustafa Çömez
8-Murat Topkara
9-Muhammet Demirtürk
10-Ali Bayraktar
11-Veysel Karabayır
12-Erhan Yavuz

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Keskin 12 yıl önce

Turgut Başkan ve ekibini kutlarım. Seçime katılarak, yönetime talip olan dostlarımı da tebrik ediyorum; rekabet, hizmet yarışında var oldukça, kalite yükselir. Birlikte başarmak ve başarıyı beraberce paylaşmak temennisiyle, kolay gelsin. Vira Bismillah...

Avatar
Hüseyin Karadeniz 12 yıl önce

başkanım tebrik efer başarrılarının devamını dilerim

Avatar
Şevki Karadağ 12 yıl önce

Turgut başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.Başarılı çalışmalrının devamını diliyorum.

Avatar
Mustafa Kılıç 12 yıl önce

Turgut başkanı ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşları tebrik eder,başarılar dilerim..

Avatar
Birol Bayraktar 12 yıl önce

Başkanım hayırlı olsun başarılar.

Avatar
Hüseyin Kücük 12 yıl önce

hayırlı olsun turgut başkanıma başarılar dilerim

Avatar
Neşat Bayraktar 12 yıl önce

Turgut Bey'i ve şahsında ekibini tebrik ederim.Seçime cesaretle katılan diğer ekibide kutluyorum.Kırmadan,dökmed​en yarışarak, sandıktan sonra tekrar kenetlenerek daha güçlü çıkmak bize yakışandır. Ve demokrasiyi ancak seçimlerle öğrenebiliriz.

Avatar
Osman Göce 12 yıl önce

başarlar dilerim başkan