Öne Çıkanlar Büyükşehir Yusuf Yazıcı Yeşilyurt Burdur Müftülüğü Tosya

Siyasette hüsran mevsimi
Geçtiğimiz günlerde siyasi partilerin 12 Haziran’da yapılacak seçimlerdeki adayları açıklandı. Gerek Trabzon’da gerekse İstanbul’da aday adayı olan Şalpazarlı siyasetçiler için sonuç tam bir hüsran oldu. Trabzon’dan AK Parti aday adayı olan Mustafa Demir ve Av. Nevzat Çabuk, İstanbul 1. Bölge AK Parti aday adayı Mehmet Muhcu ile aynı bölgeden MHP aday adayı olan Enver İpek listeye dahi giremezken, sadece MHP Trabzon aday adayı olan Rahmi Coşkun 5. sıradan aday gösterildi.

Yine de geçmiş dönemlere göre Şalpazarlılarda aday adayı sayısında artış olması, olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi. Trabzon geneline bakıldığında ise doğu ilçelerinin ezici üstünlüğü her alanda olduğu gibi siyasette de devam ediyor. Partilerin adaylarından birkaçı dışında tamamı doğu ilçelerinden gösterildi. CHP Sedat Gözaçan’ı 3. sıradan, AK Parti de Av. Salih Cora’yı 6. sıradan aday gösterdi.

Geride bırakmaya hazırlandığımız dönemde Bayındırlık ve İskan Bakanı olan Şalpazarı kökenli Samsun Milletvekili Mustafa Demir ise kendi seçim bölgesi 1. sıra adayı oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.