Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

SİSDER 1.Olağan genel kurulu'nu yaptı..


Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sis Dağı Yaylaları Kültür Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği SİSDER, olağan genel kurulu yapıldı.

Trabzon Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Öngöz’ün divan başkanlığında Trabzon Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan olağan genel kurulunda Başkanlığa Abdullah Gülay seçildi.

Turizm kapsamına alınan, sahile en yakın,  en yüksek, ulaşımı en kolay olan turizm cenneti olan Sis Dağı yaylamızın daha iyi tanıtılması, kalkındırılması ve güzelleştirilmesi amacıyla kurulmuş olan,  Belediye, mahalle muhtarlarımız, köy muhtarlarımız, diğer sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız ile işbirliği içinde her türlü hizmetin öncüsü olmayı hedefleyen  SİSDER, olağan genel kurul toplantısını yaparak yeni yönetimini belirledi.

Olağan genel urul sonrası dilek ve temenniler bölümünde her üye söz alarak kurucuları tebrik ettiler.
SİSDER den çok hizmetler beklediklerini ifade ettiler: Şenliklerin yapılmasında, turizm yatırımı konusunda girişimcileri teşvik ederek onlara her türlü desteğin verilmesi, Sis Dağı’nın tanıtımında belediye, mahalle muhtarları, STK ve vatandaşlarla el ele  verilmesi gerektiğine söyl , ayrım yapmadan, siyaset gütmeden herkese eşit mesafede olunması ve üye sayısının çoğaltılması konusunda yönetim ile bütün üyelerin çalışacağı söylediler.


Başkan seçilen
Eğitimci Araştırmacı Yazar Abdullah Gülay yaptığı açıklam'da bize bu görevi layık görerek vermiş olduğunuz desteten dolayı teşekkür ediyorum.

Yeni yönetim kurulu ve siz değerli üyelerimizin destekleriyle önemli başarılara imza atmak istiyoruz. Zor ama bir o kadar da anlamlı bir görevi bize verdiniz. Gayretlerimizle umutlarınız doğrultusunda beklentilerinizi boşa çıkarmayacağız.

Süratle üye sayımızı artırarak gücümüzü artıracağız. İfade edildiği gibi herkese ve her kesime eşit mesafede olacağız. Günümüz dünyasında sivil toplum kuruluşları'nın önemli bir yeri vardır.

Gerek kalkınmada gerek yardımlaşmada dernekler ve dernekleşme artık kaçınılmaz bir hal almıştır. Tek tek başarılı olamayız, güçlü olabilmek için birlik ve beraberlik olmalıyız, Bu nedenle yeni kurduğumuz bu derneğimize köy ve mahalle ayrımı yapmadan tüm vatandaşların derneğimize üye olarak yönetimlerde yer almaları gücümüze  güç katacaktır. İyi hizmet alabilmek için birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Sesimizi duyurmak için de dernekler  önemli bir yasal ve demokratik kuruluştur.

İlk yönetim kurulu toplantımızda bir acil eylem planı yaparak kısa, orta ve uzun vadeli bir proğram oluşturarak yolumuza devam edeceğiz.


Yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu listesi:

Yönetim Kurulu:

Abdullah GÜLAY Başkan
Orhan YAŞAR  Bşk. Yardımcısı    
Mehmet KARAGÖZ Sekreter
Faruk BELDÜZ Sayman                 
Şeref ALGÜN  Üye

                       
Denetleme Kurlu

Mehmet YAŞAR
Murteza BAYRAKTAR
Yakup TAŞKIN


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.