Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Sezgin Özdin Belediye Başkan Aday adaylığı müracaatını yaptı.
Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezgin Özdemir bu gün saat 12:00'da Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı'na gelerek müracaat dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay`a verdi.

Sezgin Özdin Aday Adaylık dosyası müracatından sonra yaptığı kısa konuşma da herkese teşekkür etti.




Sezgin Özdin yazılı olarak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi;

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ak Parti'den Şalpazarı Belediye Başkan Adaylığı konusunda, çevremden ve Şalpazarlı hemşehrilerimizden gördüğüm destek ve teveccüh beni bir hayli heyecanlandırmış ve cesaretlendirmiş durumdadır.

Doğup büyüdüğüm memleketim Şalpazarı, dışarıdan bakıldığında yerel yöneticilerin zayıflığından Merkezi Hükümetle olan diyalog kopukluğundan dolayı, hak ettiği hizmetten ve yatırımlardan yoksun olduğu net olarak görülmektedir. İsmimin Ak Parti muhtemel aday adayları arasında geçtiği gün'den bu yana çok olumlu tepkiler aldım. Heyecanlı bir şekilde destek veren çevrenin ağırlık olarak genç kesimler olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum.

Türkiye'nin büyüme ve gelişme hızına Şalpazarı'nın da ulaşması için Ak Parti'nin ve Başbakanımızın yolunda olan genç ve dinamik bir başkan'a ihtiyaç vardır.

Şalpazarı'mızın kalkınması, gelişmesi için ekonomik, Sosyal ve Kültürel faliyetlerle Belediyecilik hizmetlerinin daha ileri noktalara taşnıması gerektiğine inanıyorum. Bu doğrultuda her görüş ve her kesimden insanlarımızı dinleyerek, onların fikirlerine değer vererek çalışmak düstürümüz olacaktır.

Gerk İlçemiz'de yaşayan halkımızdan gerekse ilçe dışında yaşayan Şalpazarlı'lardan aldığımız destek bizleri daha çok motive etmiştir. Hiçbir başarının tek başına elde edilmeyeceğini ve başarının bir ekip işi olduğunu biliyoruz. İstişare etmenin çok önemli olduğunun bilincindeyiz.

''Bir umut bir hikmet ekibi kurmak için burdayım. Şalpazarı'nın iyiliği, geleceğinin kurtarılması, herkesle yapıcı bir etkileşim içine girmek ve kaybolmaya başlayan ümitleri yeniden yaşatmak için gelmek istiyorum.''

Almış olduğumuz Pozitif baskılar sonucu Ak Parti'den Şalpazarı İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Sezgin Özdin, yapılan anketlerde adaylığımızı açıklamadığımız halde bize karşı gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacak olduklarımıza bir ışık olmuştur. Resmi aday adaylık süreci 21 Ekim'de sonra başlaycak. Yapılacak Temayül yoklamasından sonra Başbakanımız 24-25 Kasım 2013 tarihinde Trabzon'a yapacak oldukları ziyarette İl ve İlçe Belediye Başkan adaylarını belirleyecek. Kim aday gösterilirse bizim'de başkan adayımızdır. Bu bir hizmet yarışıdır. Kime nasip olursa adayımızın etrafında kenetleşmesini biliriz. Her türlü sonuca hazırlıklıyım ve saygılıyım. Nasip olur da aday olursam yapacak olduğumuz projeleri kamuoyuna bildireceğim. Aday olan ve olacak olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Bu bağlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm halkımıza Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı mensuplarına, Meclis Üyelerimize, Tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, İlçemizin değerli basın mensupları ve gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Şuana kadar önemli yatırım ve hizmetler alamadığına inandığımız İlçemizi daha da iyi yerlere getirebilmek en büyük arzumuzdur.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.