Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir Avcılar dernegi

Seymenoğlu Geldi.



Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu Şalpazarı'nı ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ilçemizi ziyaretinde vatandaşlar ve esnaflarıla karşılıklı sohbet ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyarete AK Parti Trabzon İl Genel Meclisi üyesi Murat Yılmaz, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sevinç, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Birgül Yılmaz, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Melike Keleş, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı E.Sabri Muhçu ve AK Parti Şalpazarı İlçe Yönetimi katıldılar. Şalpazarı'nı gezen AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ve beraberindeki ekip daha sonra İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ı makamında ziyaret etti.

Safiye Seymenoğlu ve beraberindekiler, toplu halde geçtiğimiz günlerde şehit olan polis memuru Şenel Çakır'ın Üzümözü Köyündeki evine ziyarete gittiler.








banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan yanık 11 yıl önce

Ayaklarına sağlık hoşgeldin