Öne Çıkanlar Ömer Dural Halam Eken İbrahim Yattara şalpazarı kaymakamlığı Sayvançatak Mahallesi

Selvitop, Şalpazarı İçin “Varım“ Dedi
Adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Necati Selvitop "Ben aday adayı değil, göreve talibim. Halkımızdan ve çok değerli Şalpazarlı dostlarımdan şahsıma karşı büyük bir teveccüh var. Aday olmam konusunda çok büyük baskılar var. Biz görev adamıyız. Şalpazarı'mızın gelişmesi, marka ilçe olması konusunda ne yapmamız gerekiyorsa üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Belediye başkanlığı için aday adayı olacağını kaydeden Selvitop "Ben Şalpazarlıyım. Doğduğum günden bugüne kadar Şalpazarıma, Şalpazarlıma gurbette ve sılada yerel ulusal, görsel yazılı basın olarak, sağlığında, hastalığında, işinde, aşında, tüm sosyal aktivitelerinde hep yanında olmaya çalıştım. Bugün Şalpazarı belediye başkan adaylığına talip olan tüm arkadaşlarımız gibi benimde aday olmaya hakkımın olduğunu düşünüyorum. Eğer Şalpazarı'ndan AK Parti'nin adayı gösterilirsem ve halkımızın teveccühü ile bu göreve seçilirsem Şalpazarı'nı sosyal, kültürel, platformlarda, turizm alanında, yerleşim planı, büyükşehir olmamız dolayısıyla 32 mahallesiyle yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirmek için ilçemizi şantiyeye çevireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: haberler.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal.kilit.bursa.karacabey. 11 yıl önce

Salpazarliyiz.salpazarina.hayirli
.olsun