Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Şalpazarı'nda Metin Günay seçildi...


Şalpazarı Ak Parti İlçe Teşkilatı başkanlık seçimi bugün Atatürk İlköğretim Okulu konferans salonunda yüksek bir katılımla gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşmalara geçildi. AK Parti ilçe başkanı Yusuf Yılmaz, İl başkanı Adnan Günnar, Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıkoğlu ve Safiye Seymenoğlu, son olarak da ilçe başkan adayı Metin Günay birer konuşma yaptılar.

Kongreye Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, AK Parti Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz, Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, mahalle ve köy muhtarları, köy ve mahalle temsilcileri de katıldılar.

 

Daha sonra başkan adayı Metin Günay, asil ve yedek listesini açıkladı. O sırada Muhammet Muhçu tarafından divan başkanlığına Av. Abdullah Erata’nın parti tüzüğü gereği kongrede aday olamayacağına dair dilekçe verildi. Bunun üzerine yapılan inceleme sonucu, Abdullah Erata’nın seçime katılamayacağı açıklandı. Erata ve arkadaşları da bu gelişmeden sonra delegelerin olumsuz etkilenmiş olabileceği ihtimali nedeniyle kongrenin ertelenmesi talebinde bulundular. Talep divan tarafından reddedilince kongrede kısa süreli de olsa gerginlik yaşandı.

 

Netice itibariyle seçime Metin Günay başkanlığında tek liste girdi ve yeni Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı oldu.

 

Metin Günay’ın listesinde şu isimler yer aldı:

 

Fatih Yılmaz, Özmen Sağlam, İsa Esmer, Muhammed Kıran, Cavit Erata, Mehmet Muhçu (Hüseyin oğlu), İsmail Tok, Necla Kandemir, Ahmet Yazıcı, Mustafa Ayaz, Aydın Karagöz, Muhammed Algün, Murat Kılıç, Muhammed Muhçu.

 

Yedek liste:

 

Recep Usta, Ali Bayram, Zeki Yamaç, Ali Osman Karabayır, Mustafa Özcan, Şaban Özer, Yüksel Kılıç, Veysel Diner, Güngör Bayram, Ramazan Usta, Erdinç Karabayır, Ali Furuncu, Muhammed Aydın, Cemalettin Albakan, Kadem Tok.

 

İl Delegeleri (asil):

 

Fevzi Atar, Nevzat Çabuk, Yusuf Yılmaz, Metin Günay, Muzaffer Türkmen, Mehmet Muhçu (Mehmet oğlu), Murat Yılmaz, İsmail Hakkı Bayraktar, Mustafa Yazıcı, Emine Öztürk, Çağlayan Odabaşı, Eyüp Sabri Muhçu, Bayram Tunç, Selahattin Kıran.

 

İl Delegeleri (yedek):

 

Güngör Bayram, Fatih Yılmaz, Muhammed Muhçu, Halil Özdemir, İsmail Tok, Mustafa Özcan, Aydın Karagöz, Cavit Erata, Özmen Sağlam, İsa Esmer, Muhammed Kıran, Ahmet Yazıcı, Mustafa Ayaz, Murat Kılıç.

 









Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevmiyorum 12 yıl önce

hayırlı olsun bile demiyorum çünkü gereken yerleri arıyorum gereken yapılacak

Avatar
tahsin çakır 12 yıl önce

Gerçekten de bu yönetim ilçeye ne verebilir diye düşünüyorum.Ve şu sonuca varıyorum:HİÇ!...Sadece yeni zenginler,işadamları,taşeronlar meydana getireceğine inanıyorum.İlçemize mi;hiçbirşey yapmazlar.Çünkü biz bu zihniyetleri yıllar önce görmüş ve sınıfta bırakmıştık.Demek ki eskiler de moda olabiliyormuş...

Avatar
muhammet muhcu 12 yıl önce

nerden bildin onu genel seçim ve referandumda köyünün oyunun 070 i ak partiye geldi

Avatar
sedat 12 yıl önce

hayırlı olsun ama metin beyin akp nin kriterlerine uyduğunu düşünmüyorum köyünden bile akpye 7 oy çıkan birinin ilçe başkanı olmasını yadırgıyorum açıkcası