Öne Çıkanlar Refik Kurukız Hilmi Türkmen Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil

Şalpazarı'nda İlk aday Özen.
CHP Şalpazarı İlçe Başkan'ı Nazmi Ünal Özen Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan'lığı için aday adaylığını açıkladı.
 
Nazmi Ünal Özen kimdir ?
 
15 Ekim 1979’da Trabzon’da doğdu.İlköğrenimini  Şalpazarı merkez ilköğretim okulunda.Liseyi Beşikdüzü Atatürk lisesinde tamamladı ve ardından  Vakfıkebir ilçesinde Turizm Bakanlığının eğitim (TUREM) verdiği  okulda Turizm ve otelcilik dalı üzerine eğitimini 19 yaşında tamamlamıştır. Daha sonra turizm ile ilgili aldığı stajını önce Türk Hava Yollarının İkram bölümünde  daha sonra çeşitli 5 yıldızlı otellerde eğitim gördü. Eğitiminin yanısıra  Beşikdüzüspor’da amatör olarak futbol oynadıktan sonra Şalpazarıspor’da futbol'a veda etti.

Diğer yandan ise ailesine ait olan işletmelerde yöneticilik yapmış ve 2000 yılında Kıbrıs Lefkoşa’da Tank Çavuşu olarak vatani görevini tamamladı. Özen, memleketine döndükten sonra aile işletmelerinde yöneticiliğe devam etti.
 
2004 yılında Şalpazarı’nda eksik gördüğü hizmet alanı olan kamera, ses çekimleri ve dijital kasetcilik üzerine kendi iş yerini açtı.

2007 yılında Nazan Kara ile hayatını birleştiren Özen, bu evlilikten Yağmur ve Mehmet Ali adında  iki çocuk babasıdır.
 
Aileden gelen bir siyasi düşünceye ortak olan Özen, 2010 yılı sonlarında CHP Şalpazarı Gençlik kolları başkanı oldu ve birçok partilinin takdirini kazandı. Daha sonra çevresinden gelen istekler doğrultusunda ilçe başkanlığına aday oldu ve 11 Nisan 2012’de aldığı oylar'la 32 yaşında  Cumhuriyet Halk Partisi Şalpazarı ilçe Başkanlığına seçildi. Çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazanan Özen, Şalpazarı’nda süregelen siyasi akımda değişim isteyen bir çok vatandaşın ısrar etmesi üzerine  Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Şalpazarı Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Genel  görüşü itibariyle tam bir sosyal demokrat olan Özen, iyi bir Türk Milliyetçisidir.
 
Bizde gazetemiz Şalpazarı Haber adına genç başkana çıkmış olduğu yolda başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.