Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Şalpazarı çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi Şalpazarı İlçe Seçim Bürosu’nun açılışı ve partiye yeni katılan partililer için görkemle bir tören düzenlendi.

Şalpazarı’nda MHP’ye yeni katılan partililere rozetlerini takan Milletvekili adayı Bayındırlık eski Bakanı Koray Aydın, AKP’ye meydan okudu. MHP’nin Şalpazarı çıkarmasına MHP Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Milletvekili adayları Koray Aydın, Halil Memiş, Rahmi Coşkun ve Osman Karaduman, İl Başkanı Nihat Birinci, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Şalpazarı’nda seçim bürosunun açılışı yapıldıktan sonra partililere hitaben bir konuşma yapan Milletvekili adayı Koray Aydın, Şalpazarlılar’ın kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek; "Seçim Trabzon’da artık renklendi. Seçim sonuçlarını kendileri için çantada keklik görenler bugün gördükleri ve yaşadıkları karşısında pabucun pahalı olduğunu anladılar. Trabzon siyasi manada büyük bir değişim yaşıyor. Özellikle 8 yıllık AKP iktidarı döneminde bol bol laf dinleyip az icraat gören Trabzon halkı üzerine düşen ekonomik sıkıntıların baskısıyla yeni bir kurtuluş yolu arıyor kendisine. AKP iktidarı her tarafı eline geçirdi. Bütün basın, medya bunları elinde. Kendilerini olduklarından güçlü göstererek yeniden iktidara gelmeye gayret ediyorlar. AKP güç kaybeden, hızla eriyen ve bugün sıkıntı içerisinde olan siyasi bir partidir. AKP, Türkiye genelinde öyle bir seçim listeleri yaptı ki, bütün Türkiye genelinde allak bullak oldu. AKP geriye doğru gidiyor. Adeta güneş görmüş kardan adam misali AKP eriyor. Bugün Trabzon’da ve Türkiye genelinde de bunun paniği içerisindeler. Bütün Milliyetçi Hareket Partililer ayakta. Türkiye’nin en güçlü siyasi organizasyonuna sahip olan Milliyetçi Hareket Partililer bu gücünün ve kuvvetinin farkında olarak bu seçimde iktidar hedefini önüne koydu. Şalpazarı ilçemizde aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza rozetlerini takacağız. Bu seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra partiye katılan üyelere tek tek rozetleri takıldı. Ardından esnaf ziyaretinde bulunuldu.

Kaynak: Günebakış


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.