Öne Çıkanlar Muammer Çolak Fatma Özen Geyikli Rize Mevsimlik işçi

Şalpazarı Belediye Meclisi Üyeliğine Bağımsız Adayım

Geçmiş dönemlerde AK Parti Şalpazarı İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Muhammet Muhcu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri’nde, Şalpazarı Belediye Meclisi’ne bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı.

Muhammet Muhcu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
AK Parti teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev aldım. Ak parti teşkilatlarına gönül veren arkadaşlarıma ve diğer siyasi parti teşkilatlarındaki arkadaşlarıma ve tüm ilçe halkımıza selamlarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Siyasi partilerde görev aldığım süre içersinde şunu çok iyi gördüm, bir makam mevkiye gelebilmek için ya birilerin Adamı yada halk deyimi ile yalaka olman gerekmektedir. Benim bunların içinde hiç birisi ile alakam yoktur. Bu güne kadar kimsenin adamı olmadığım gibi asla ve asla kimseye yalakalık yapmadım yapmayacağımda. Bu güne kadar yanlışın yanında olmadım olmayacağımda.

Diyeceksiniz ki Ak partililiğiniz nerede kaldı, Benim Ak partililiğim özümdedir. Ben partim için doğru ne ise onu yapmaya hep özen göstermeye devam ederken , ilçemde yapılan haksızlıkları söylememek ve haksızlıkların yanında olmak asla benim karakterimde yoktur.

Siyasette Kuman’da edemeyecekleri kişileri hiç kimse bir listeye sokmaz. Bunu 2014 seçimlerinde bizzat yaşadım ve gördüm. Bu nedenle halkımızın ne istediğini bildiğim ve hep halkımızın yanında olacağım için, yememek ve yedirmeye müsaade etmemek için, belediye başkanlığını kim kazanırsa kazansın halkın menfaatlerine olmayan kararları açık sözlülükle karşısında durarak halkla iç içe belediye Meclis üyeliğimi icra edeceğimden hiç şüphem yoktur. Her konuşmasında Baş komutan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka rağmen siyaset yapılmaz ilkesini güderek halka rağmen siyaset yapmamak için Bağımsız Şalpazarı Belediye Meclis Üyeliğine adayım.
Saygılar sunarım.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.