Öne Çıkanlar Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı

Refik Kurukız Ziyaretlerine devam ediyor
MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız, merkezi İstanbul-Üsküdar-Kirazlıtepe'de bulunan, Aktaş Yaylası, Dorukkiriş. Çamlıca, Geyikli, Dereköy ve son olarak'ta Kasımağzı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
Başkan adayı Refik Kurukız yaptığı ziyaretlerinde, Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve Dernek üyeleri ile birer istişare toplantısı yaptı.

Yapılan istişare toplantılarında,
Şalpazarı'nın sorunları, neden Başkan adayı olduğunu, Başkan olduklerında neler yapacaklarını anlatan Kurukız, vatandaşların'da görüş ve fikirlerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yapılacak olan 30 Mart 2014'de yerel seçimlerde kendilerine destek vermelerini istedi.

08.12.2013 Tarihinde Bakırköy-Sinan Erdem Kapalı Spor salonu'nda yapılacak olan MHM Belediye Başkan adayları'nın Ulusal basın'a tanıtım programı olduğunu ve Program sonrası ziyaret edemediği diğer Dernekleri'de ziyaret edeceğini söyledi.

Yapılan istişare toplantısına Aktaş Yaylası Dernek Başkanı Mehmet Sayal, Enver İpek, Kasımağzı Derneği Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.