Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Refik Kurukız Şalpazarı Köy ve Mahalle Muhtarları ile istişahare toplantısı yaptı.
MHP Trabzon İl Başkan yardımcısı Refik Kurukız, bu gün Şalpazarı Belediye çay bahçesinde Köy ve Mahalle muhtarları ile bir istişahare toplantısı yaptı.

Yapılan toplantı'da MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu'nun açılış konuşmasının ardından, MHP Trabzon İl Başkan yardımcısı Refik Kurukız söz aldı. Refik Kurukız yaptığı konuşmasında; Önümüzdeki Mart ayının bir yerel seçimler var. Trabzonumuz Büyükşehir oldu. Trabzon'un büyük şehir olması münasebetiyle, bütün köylerimiz Trabzon Belediyesi ve Şalpazarı Belediyesi için oy kullancak. Bundan dolayı, daha önca altı mahallede ceryan eden seçim çalışması gibi artık bütün köylerimize yayıldı. Dolayısıile Gökçeköy neyse Şalpazarı'nın Kireç mahallesi yada sugören mahallesi neyse Akçiriş Köyüde aynı hakka sahip oldu.

Biz Şalpazarı'nda dogmuş, yaşamış bir kardeşiniz olarak, beni hepiniz tanıyorsunuz. Şalpazarına hizmet etmek benim'de hayalim.Ben Refik Kurukız olarak, aday olursam Şalpazarı'nın sorunlarını çözebileceğime inanıyorum, güveniyorum, kendimde bu inancı görüyorum dedi.

Eğer böyle bir karar alırsam sizlere tarafsız bir şekilde, adilane, olması gerekeni, haksızlıkları bir kenara bırakıp, geçmiş dönemlerde şöyle yapıldı, böyle yapıldı, Siyasi kişilerlen, kimliklerlen'de uraşmadan, diyer aday arkadaşların üzerinde'de hareket etmeden bir çalışma yürütüp doğru şeyler yapmaya çalışacağım dedi.

Yaptığımız istişahareler'de aday olmamız, başkan olmamız hakkında talepler var. Sizlerden ve Köylülerimiz'den alacağım istişahareler sonucunda Allah nasip ederse Cuma günü kararımı vereceğim ve önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantı ile adaylığımı açıklaycağım dedi.

Allah nasip ederse aday olursam ben MHP, CHP, Ak Parti üzerinden siyaset yapmaycağım, bunlar'ın liderlerine, adaylarına enufak eleştirm olmaycak dedi.


Hepinize, buraya geldiğiniz için beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim dedi.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.