Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Refik Kurukız Adaylığını Trabzon'da Açıkladı.
MHP Trabzon İl Başkan yardımcısı Refik Kurukız  22.11.2013 Cuma günü MHP Trabzon İl Başkanlığı binasında saat 14.oo'da yaptığı Basın açıklaması ile İl Başkan Yardımcılığından istifa ederek, İstifa dilekçesini MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli’ye sundu.

Trabzon'da gerçekleşen Basın açıklamasına Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Kaya, Eski İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güner, Şalpazarı MHP Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.


MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın yaptığı konuşmada; Benim bu kardeşinize güvenim tamdır, onu sizlere emanet ediyorum, benim için Trabzon da bulunan Ortahisar ne ise Şalpazarı'da aynı, Akçaabat'ta aynı,  ben inanıyorum. Refik Kurukız sen 30 Mart akşamı Şalpazarı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacaksın dedi.


Ben seni kutlamak için Şalpazarlı dostlarımın yanında olmak isterdim, ancak burada Ortahisarda kutlamalara katılmamız gerektiğinden sizlerle olamayacağım, daha sonra katılacağını dedi.


Şalpazarı MHP Belediye Başkan adayı Refik Kurukız yaptığı kısa konuşmasında; Doğup büyüdüğüm  İlçeme hizmet etmek için bir yola çıktım. Ben İlçemde ticaret işi ile uğraşıyorum. Umut ediyorum'ki düzenlediğim istişare toplantılarında bana destek sözü verenlere layık bir Belediye Başkanı olucağım dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.