Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

 “Nevzat Çabuk'un temayül yoklaması değerlendirmesi“
Ak Parti’nin Trabzon’da yaptığı temayül yoklamasında Av. Nevzat Çabuk 376 oy alarak 11. oldu. Bir diğer Şalpazarlı aday adayı Mustafa Demir ise 135 oy aldı.

Temayül sonuçlarını değerlendiren Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Nevzat Çabuk, “Beklentimiz daha iyiydi ancak 34 aday adayı arasından 11. olmak da başarı sayılır. Temayül kesin bir netice değil. Adaylık süreci devam ediyor. Çabalarımız sürüyor. Partimizin üst organlarının titiz bir değerlendirme yaparak, adayları belirleyeceğine inancımız tamdır. Dün yapılan temayül yoklamasında teşkilatlara tarafıma olan teveccühlerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Ayrıca temayül yoklamasına katılan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyor, tüm aday adayı arkadaşlarıma da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saim Keskin 13 yıl önce

Temayül yoklaması AKP Trabzon delegelerine yaptırıldı sanırım. Nevzat Beyin Trabzon merkez ve diğer ilçe delegeleriylede irtibatlı olması gerekirdi diye düşünüyorum. Ünlü olmak, tanınmış olmak gerekiyor. Mustafa Demir'in aday adayı olduğunu bu haberle öğrendim. Reklam ve çevrenin önemli olduğunu düşünüyorum. Sıralamaya üzüldüm. Listeye girmeleri için Rab'be dua ediyorum. Vekilimiz olamazlarsa hayırlısı olsun diyorum. Saim KESKİN.