Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Nevzat Çabuk'la baş başa...



Av. Nevzat Çabuk Trabzon  AK Parti il başkan yardımcılığı görevine getirildi. Nevzat Çabuk eski Şalpazarı AK Parti ilçe başkanlarından ve 24.dönem millet vekili aday adayı.

Av. Nevzat Çabuk 1977  yılında Şalpazarı’nda doğdu. İlk ve orta okulu Şalpazarı’nda okuduktan sonra liseyi Trabzon Lisesi’nde bitirdi. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Fakülteden mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başladı. Bir dönem Şalpazarı AK Parti ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Halen Trabzon’da avukatlık yapıyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Yeni görevi dolayısıyla bizleri çok iyi bilen ve derdimizi anlatabileceğimiz birinin bu göreve getirilmiş olmasından duyduğumuz mutluluğu kendisine aktardık. O da “bana güvenenleri ve beni bu göreve layık görenleri mahçup etmeyeceğim. İlçem halkını çok iyi tanıyor ve onların sorunlarını iyi biliyorum. Her zaman yanlarında ve destekçileri olacağım” dedi.

 

Nevzat Çabuk’a Şalpazarı’nda halen görevde bulunan belediye başkanının iktidar partisinden olmadığını hatırlattık ve bu konudaki fikirlerini sorduk. Çabuk, “Türkiye demokrasiyle yönetilen bir hukuk devletidir. Şalpazarı’nda da demokrasi gereği halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı vardır. Biz de halkın tercihine saygı duymak durumundayız. Buna karşılık, önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin başarılı olması için bize ne görev verilirse yapmaya çalışacağız.”

Av. Nevzat Çabuk, sözlerini şu ifadelerle tamamladı. “İlçemiz Trabzon il merkezine uzak olduğu için pek çok şeyden mahrum durumda. Ancak birlik olursak çözemeyeceğimiz sorun, açamayacağımız kapı yoktur. Şalpazarı’nın benden çok şey beklediğini biliyorum. Beklentilere elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.”

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydın cengiz 12 yıl önce

nevzat beye yeni görevinde başarılar dilerim
şalpazarına hizmet edemeyeceği kanısındayım çünkü Şalpazarı ilçe teşkilatı sadece kağıt üzerinde var şimdiye kadar şalpazarına ne yaptılar
inşallah ben yanılırım.
saygılar.

Avatar
Mustafa Bektaş 12 yıl önce

İlçemiz Adliye kapanıyor diye çalkalanıyor.Lütfen kamu oyunu bu konuda bilgilendiriniz.