Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Necati Selvitop Resmi Adaylık Müracaatını Yaptı.
Bu gün Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Necati Selvitop, Şalpazarı Belediye Başkanlığına aday adaylığı dilekçesini Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay'a teslim etti.

Böylece Necati Selvitop Ak Parti’den Şalpazarı Belediye Başkanlığı için müracaat eden ilk aday olmuş oldu.

Necati Selvitop yaptığı açıklamda; Resmi adaylık başvurusu başlamadan 4 ay 9 gündür Şalpazarı İlçemize bağlı 30 Köyü dolaşma imkanı buldum. Bu dolaştığım Köy ve Mahallelerde  kendimi Allah nasip ederse Şalpazarı Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı nedeni ile ilçeye hizmet etmek istiyorum demem üzerine, Halkımın bana söyledikleri ilk şey bize senin gibi yıprak bir Belediye Başkanı istiyoruz dediler.

Şalpazarı Belediye Başkanı olursam şerefim üzerine söz veriyorum. Şalpazarı İlçesi'ni Trabzon'un 18. ilçesi değil, 1. ilçesi yapmaya söz veriyorum dedi.






banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.