Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Naci Yavuz Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Aday  Adayı

AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Naci Yavuz, ilginç açıklamalar yaptı. Şalpazarı Akçiriş köyü nüfusuna kayıtlı olan Naci Yavuz, açıklamalarında önemli tespitlerde de bulundu. Naci Yavuz şunları söyledi.

 

"Evet. Siyasetin tam ortasındayım.2014 mahalli idareler seçiminde Büyük Şehir Belediye Meclis üyeliğine Aday Adaylığımı açıklarken konu başlığı olarak bu cümleyi kurmuştum. Ancak burada kastettiğim, temiz ve masum siyasettir.

Üzgünüm, zira yaptığım çalışmalarda, insanlarımla iç içe sohbetlerimde her kesimin dillendirdiği bir tesbite şahit oldum. Şalpazarı’nda siyaset kirlenmeye başlamış, hatta kirlenmiş. Siyasetle ilgilenen tüm bireylere, saygı duyarak, rakip diye nitelendirdiği bireyleri, yerden yere vurmak yerine kendi meziyetlerini ve ideallerini anlatarak seviyeli siyaset yapanları tenzih ederim. Onlar kendilerini biliyor zaten, hatta kamuoyu da bu tespiti yapmış.

Birileri AKP kendi malı imiş gibi, bu camiaya hizmet etmek adına yönetim mekanizmasına talip olduğunda, bu değerleri hor görme, itip kakma, aşağılamak ya da karalamak suretiyle kendi bulunduğu pozisyonu veya gelmek istediği yeri pekiştirmenin gayreti içindeler. Halk dilinde tabiri caizse “
ayak oyunları” almış başını gidiyor. Bu hiyerarşik düzen Serengeti Çölleri’ne özgüdür.

Milliyetçi, birbirine bağlı, kendi içinde ve dışa karşı saygısı sevgisiyle, geleneksel tabularına önem veren Çepni kültüründe bu tarz ve davranış biçimi ihtimal dâhilinde değil. Olsa olsa bahse konu olan bu çirkin davranış biçimi ithal ya da virüs şeklinde bulaşmış olabilir. Bunu en kısa zamanda bağışıklık sistemimizi güçlendirerek içimizden atmamız lazım. Duruş zafiyeti yaşayan yöneticilere iş düşmekte, konuya el atması gerektiğine inanıyorum.

Temiz siyaset adına talip olduğumuz bu görevi layıkı ile yapacağıma inancım tam. Sonuç olarak birilerine bu görev tevdi edilecek. Hizmet noktasında görevini başarı ile yapanı takdir eder gerekirse elini öpmesini de biliriz. Kısaca  '
Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım' diyor saygılar sunuyorum."  

NACİ YAVUZ.                                               

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismet özer 10 yıl önce

Şansın açıkolsun.Hayırlı olsun.Başarılar dileriz.