Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Muzaffer Türkmen Aday Adaylığı müracatını yaptı.
Bu gün müracaat dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay`a veren Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

30 Mart itibariyle Geyiklideki Belediye başkanlığımız sona ercek. ve bu on yıl zarfında Allah'a hamd olsun Geyikli'ye güzel hizmetler yaptık. Belediyemizin imkanlarınun üzerinde çok hizmetler yaptık. Biliyorsunuz Belde Belediyelerin Nufusu 1672 civarında, Devletin diyer kurumlarını, diğer kaynaklarını'da harekete geçirerek, Geyikli'de güzel hizmetler yaptık ve Geyikli Belediyesi'ne kapanması münasebetiyle  vatandaşlarımıznında tevecühü ve arzusu Şalpazarı Belediye Başkanlığına aday adayı olarak bugün huzurlarınızdayız.

Şalpazarı'nın Problemleri çok biliyorsunuz.Şalpazarı'nın hizmete ihtiyacı var. Biz on yıllık bir belediye Başkanıyız Proje açıklmam gereğini duymuyorum. Çünkü on yıllık Belediye Başkanının Proje açıklamsına gerek yok. Biz neyin ne olduğunu, neyin nerden alınacağını, nasıl davranılacağını, Şalpazarında hizmetin, Köylere ve Mahallelere nasıl götürüleceğinien en iyi şekilde bilenlerden biriyiz. Ben bütün Aday Adayı arkadaşlarıma'da başarılar diliyorum dedi.Hepsi Şalpazarı'nın kalkınması ve hizmet için yola çıktılar. İnşallah hep beraber birtane aday çıkacak içimizden, bu adayı hep beraber kucaklayıp Şalpazarı Belediyesinin, Ak Parti Belediye olması olması için elimizden gelen gayreti sarf  Geldiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum, hepinize sağılar sunuyorum dedi.


Muzaffet Türkmen kimdir;
1962 Yılında Geyikli'de doğdu. İlkokulu Geyikli İlkokulunda, Ortaokulu Trabzon Cumhuriyet Ortaokulunda bitirdi.
1987'de İktisat Fakültesi'ni bitirdi.
1987'de vatani görevini yedek subay olarak gitti.
1991 Ticaret hayatına atandı. ve aynı yıl Trabzon-Şalpazarlılar Derneği Başkanlığı'nı 2 yıl yürüttü.
1996 yılında Ulaştırma Bakanlığı'da Bakan Danışmanlığına atandı ve bir buçuk yıl göveini yürüttü.
1998'de Türk Telekom Müdürlüğünde Ekonumist olarak göreve başladı ve 6 yıl görev'de kaldı.
1999-2002 Yılları arasında Türkiye Ekonomistler Derneği'nin Genel başkanlığını yaptı.
2004-2013 Yılları arasında Geyikli Belediyesi Başkanlığı yaptı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.