Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm Kıdemli Albay Nevzat Yamaç gübre Hüseyin Karaman

Muzaffer Bayraktar Şalpazarı’ndan aday adayı.
Önümüzdeki günlerde AK Parti’den Şalpazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmaya hazırlanan Muzaffer Bayraktar, İstanbul Kirazlıtepe’de yeni açılan Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde İstanbul’da faaliyet gösteren Şalpazarı Dernekleri yetkilileriyle kahvaltılı bir sohbet toplantısında bir araya gelerek hem destek istedi hem de fikir alışverişinde bulundu. Beklenenin üzerinde bir katılım gerçekleşen toplantıda Gebze ve Darıca’dan da Şalpazarlı dernek yöneticileri de hazır bulundular.

Toplantıda açılış ve takdim konuşmasını ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş yaptı. Köksal Durmuş, Bayraktar’ı tebrik ettikten sonra “Federasyon ve bağlı derneklerimiz olarak Şalpazarı Belediye Başkanlığı için vizyon ve misyon sahibi adaylarımızı destekleyeceğimiz sözünü vermiştik. Federasyonumuzun kurucularından ve bir dönem de başkanlığını yapmış olan Sayın Bayraktar’ı da hem hemşehrimiz hem de içimizden bir sivil toplumcu olarak destekleyeceğiz.” dedi.

Muzaffer Bayraktar da yaptığı konuşmada şunları söyledi. “İstanbul’da 70 bin civarında Şalpazarlı yaşıyor. Şalpazarı’nın mevcut nüfusu ise 12 bin. Bu 70 bin kişinin hemen hepsi şu anda burada temsilcisi bulunan derneklere üye ya da derneklerle bir şekilde irtibatı var. Hepimizin de memlekette akrabaları, eşi dostu var. Üstelik bu seçimde belediye başkanlığı için 32 köy de oy kullanacak. Sizlerin onlara bizim için telkin ve tavsiyede bulunmanızı istiyorum. Eğer aday gösterilir ve seçilirsem, Şalpazarı’nda ilk yapacağım şey birlik ve beraberliği temin etmek olacak. Bugüne kadar Şalpazarı’nda seçilen yerel yöneticilerle biz İstanbul’daki dernekler olarak sağlıklı bir iletişim kuramadık. Bizim dönemimizde her şeyi birlikte yapacağız, Şalpazarı için bir şey istemeye birlikte gideceğiz. O zaman daha güçlü bir şekilde talep etmiş oluruz ve alma şansımız artar. Sadece ülkenin imkanları değil, yabancı kaynaklar da var. Prosedür ve şartlar neyse yerine getirip, Şalpazarı için onlardan da yararlanmaya çalışacağız. Şalpazarı’nda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve hâttâ kaymakamlığa bağlı birimlerin yetkilileriyle irtibat halinde olacak ve onlarla icraat yapacağız.

“Bizim için Muzaffer hoca İstanbul’dan yaşıyor. Şalpazarı’ndan kopuk” gibi yorumlar yapıldığını duyuyoruz. Biz hiçbir zaman memleketimizden kopmadık. Ayrıca sivil toplum örgütleri kanalıyla yaptığımız hizmetler de ortadadır.”

Bayraktar daha sonra Şalpazarı’nın başlıca problemlerini sıraladı ve “Şimdilik aday adaylığı sürecindeyiz. Sorunları ve çözümleri konuşmaktan ziyade adaylığa yoğunlaşmamız daha mantıklı olacaktır” diyerek destek talebini yineledi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.