Öne Çıkanlar Zeki Çabuk kaza Sisdağı Bahri Beldüz PTT

Murat Yılmaz Yeniden Başkan...


Şalpazarı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Atatürk İlköğretim Okulu Salonunda yapılan ve Murat Gümrükçü’nün Divan Başkanlığı yaptığı kongre'de 312 üye oy kulanıldı.

Murat Yılmaz ve Refik Kurukız'ın aday olduğu kongrede kulanılan 312 oyun 134'ünü Refik Kurukız, 177'sini Murat Yılmaz aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

Olağan Genel Kurulda 177 oy alan Murat Yılmaz tekrar başkan seçilmiş oldu. 1984 yılında yönetime girmiş olan Murat Yılmaz, 1988 yılından bu yana başkanlık görevini sürdürüyor. Murat Yılmaz, sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada "Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Esnaf ne derse o olur.  24 yıldır bu görevi yapıyorum. Dört yıl daha devam etmemi uygun gördüler. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Murat Yılmaz'ın başkanlığındaki yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Ali Bayram, Bayram Kabataş, Bayram Şekerci ve Selçuk Usta.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim zompur 12 yıl önce

Şalpazarı esnafının verdiği karara saygı duymakla beraber,sn.Murat YILMAZ;ın 24 senelik başkanlığı boyunca esnafa ne verdiğini bilemiyorum.Adam siyasette,adam ticarette,adam sivil toplum örgütlerinde...Ne adammış bu Murat bey.Demekki Şalpazarı Murat beyden başka adam tanımıyor.AKPilçe seçimleri nin son ayağı da böylece tamamlanmış oldu.Helal olsun bu esnafa bu oyunlara katkıda bulunduğu için,ama ben Şalpazarının makus talihine acıyorum ve yine de ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.....