Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

 MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs Şalpazarı'nı ziyaret etti.
MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ve beraberinde ki MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile yönetim kurlu üyeleri'ni saat 11.00 sularında, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız'ın karşıladı.

MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakalloğlu, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde İlçe'yi gezen, MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, İlçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Hüseyin Örs vatandaşlar'a mütevazi bir şekilde kendisini tanıtıp, Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyleyerek vatandaşlar'la karşılıklı sohbet ederek desteklerini istedi.

Hüseyin Örs; Bizler halkımızın içindeyiz, Çarşı Pazar geziyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz, Her gittiğimiz yerde bir çok sıkıntılı vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. 30 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımız memnuniyetsizliğini sandığa yansıtacaktır.

Ben Şalpazarı halkı'nın misafir canlısı olduğunu duymuştum, ancak Şalpazarı İlçe ziyaretinde bunu kendi gözümle görünce neden böyle dediklerini yakından görmüş oldum. Şalpazarı Halkı Belediye Başkan adyı Refik Kurukız’a her yerde Başkanım sensin dendiğini duyunca şaşırdığını, herkes Başkan adayı Kurukız’ı tanıyor, beni kimse tanımıyor, bende kendimi tanıtmak için Şalpazarına geldim, iyi de gelmişim, benim Şehirde canım sıkılınca her zaman buraya gelmek isterim, buradaki halkın güler yüzüne hayran kaldım dedi.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız yaptığı konuşma da; daha önce Basın Mensuplarına bilgilendirme yapmıştım, gidilmedik Köy ve ulaşamadığımız halkımız kalmasın diye her gün bir yerlerde olmaya özen gösteriyorum. Dün İstanbul'da bulunan Şalpazarı Sayvançatak Köyü Derneği tarafından Düzenlenen 21. Eğitim gecesine katıldım. Sabah uçağı ile de ilçeme ulaşarak sizleri karşıladım, demek istediğim halkımızın yanında olmaya özen gösteriyorum her gittiğim yerde kim ufak yada büyük nasihat'ta bulunuyorsa onu dinliyorum. Ben inanıyorum bu halkımın bana vermiş olduğu destekle Şalpazarı Belediyesi'ni MHP olarak kazanacağız dedi.


MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday Hüseyin Örs ve beraberindeki partililer, Yöresel sanatçımız Ağasarlı Gülveren Gülay ve kardeşleri ile işletmeciliğin yaptığı Cadde Pide salonu'na giderek pide yediler.

Daha sonra Örs Ağasarlı  Gülverenin kendisine çentiği hediye etmesi üzerine bizim 30 Martta seçim çalışmamız için kullanıcağımız şarkıları senin şarkılarından kullanıcağız ve bundan sonra senin türkülerinle şahlanacak Karadeniz dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.