Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

MHP Şalpazarı İlçe Başkanlığına Pirağa Yaşar Seçildi.
Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu'nun aday olmadığı ve İlçe teşkilatının yaptıkları istişare sonucu İlçe Başkanlığı için Pirağa Yaşar'la tek aday üzerinden Kongreye gitme kararı alınmıştı.

Bugün Saat 10.oo'da Kongre için Çinkaya Düğün Salonuna toplanan partililer Divan Kuruluna Ali Özdemir de MHP İlçe Başkanlığına talip olduğunu belirtmesinin ardından Kongre saat 12.00 da başladı.

Gerçekleşen MHP Şalpazarı İlçe Kongresinde toplam 73 oy kullanıldı. Kullanılan oyların Ali özdemir 16. Pirağa Yaşar  56 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı. Bu oylama sonunda 56 oy alan Pirağa Yaşar MHP  Şalpazarı İlçe başkanı seçildi.
 
Başkan Sakallıoğlu "Her Zaman Desteğe Hazırım" Dedi.

"Yeni yönetimde de görev almayacağım, Yönetim Kurulumuzla yaptığımız istişareler sonucunda Pirağa Yaşar arkadaşımız üzerinde uzlaşı sağladık. MHP bayrağını Kongreden sonra bu arkadaşımız taşıyacak. Görevde olsam da olmasam da bundan sonraki hayatımda her zaman partimin yanında olacağım” dedi.
 
Yeni Başkan Pirağa Yaşar: Hizmet İçin Buradayım

MHP’nin yeni başkan adayı Pirağa Yaşar ise, “Şahsıma bu görevi tevdi ettikleri için öncelikle dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşan İl kongremiz öncesinde yönetim kurulumu oluşturdum. Halkı kucaklayacak, Şalpazarı’na hizmeti öncelikli olarak düşünecek, Partimizi iktidara taşıyacak bir yönetim oluşturacağız.” diye konuştu. Yaşar, sözlerini "2015 yılında yapılacak olan seçimlerde Şalpazarı yine çok konuşulacak. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor" diyerek noktaladı.

Pirağa Yaşar'ın 14 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Başkan: Pirağa Yaşar

Asil Üyeler
:

1.Bayram Karagöz
1.Ayşe Demir
3.Muhammet Küçük
4.Ömer Özdin
5.Ziya Şengül
6.Talat Balta
7.İbrahim Küçük
8.Turgut Çakmak
9.Erol Erata
10.Fevzi Yamaç
11.İskender Bulan
12.Hasan Ali Karagöz
13.Yakup Kandil
14.Mustafa Ergin
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birol karaoğlan 9 yıl önce

Yönetim kurulunu tebrik ederim ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Avatar
şevki karadağ 9 yıl önce

Pirağa başkan ve yönetim kurulunu tebrik eder,hayırlı olmasını dilerim