Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Şalpazarı Refik Kurukız Şalpazarı Haber

MHP İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni.
Bugün saat 12:30'da Şalpazarı Belediye Çay bahçesinde, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Başkan yardımcıları ve çok sayıda partililerin katıldığı MHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı devir teslim töreni yapıldı.

Devir teslim töreninde eski başkan Hasan Karabayır yaptığı açılış konuşmasında; "2006'dan beri yaklaşık 8 yıldır sürdürmekte olduğum MHP Şalpazarı İlçe başkanlığı görevimi yaklaşmakta olan yerel seçimler ve Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda Büyükşehir Belediye Meclisi Aday Adayı olduğum için istifa etmek durumunda kaldım.

Büyük bir azimle yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevimde bana çok yakın desteği olan, bütün çalışmalarımızda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, çok değerli abimiz Mehmet Sakallıoğlu'na bu görevi devretmekten dolayı çok büyük bir onur duyuyorum. 

Benim İlçe Başkanlığımda, bu Parti Belediye Başkanlığı kazandıysa Mehmet Sakallıoğlu sayesinde olmuştur. Kendisinin çok büyük özverileri vardır. Çok iyi bir yönetim oluştu, bu yönetimin de Şalpazarı'nı çok iyi yere taşıyacağına inanıyorum.

Ben şahsen İlçe Başkanlığı görevini devrediyorum ama onların bütün direktifleri ve doğrultusunda hareket edeceğim. Onlar beni nerede görmek isterlerse orada varım, eğer Şalpazarı'na farklı alanlarda hizmet edebilirsem ne mutlu bana ama edemezsem de üzülmem, seçilen arkadaşlarımın her zaman yanındayım" dedi.

Yeni MHP İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu da "Bana tevdi edilen görevin zorluğunun bilincindeyim. Fakat yönetim kurulumuzla birlikte tüm gayretimizle çalışarak sizleri mahçup etmemeye çalışacağız.

Bizim siyaset anlayışımız, önce ülkem, sonra partim, yerelde ise önce Şalpazarı sonra partim olacaktır.

30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, yine halkın teveccühünü kazanmış en güzide adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız.

Aday tespiti ile ilgili çalışmalarımızı en kısa sürede sonuçlandırıp gerek basın açıklamasıyla, gerek açık hava toplantısıyla adayımızı halkımızla buluşturacağız" dedi.

Yeni MHP İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu Yönetim kurulu adına, Eski İlçe Başkanı Hasan Karabayır ve Yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bir Plaket takdim etti.

MHP İl Başkanı  Muammer Demeli de bir selamlama konuşması yaptı.

MHP İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız ise "Ben bir Türk milliyetçisiyim, Türk Milliyetçilerinin sevdası Türkiye'dir, ama bizim sevdamız kara sevdamız Şalpazarı"dır.

Şalpazarı'na hizmet etmek boynumuzun borcu, Allah nasip ederse bu yönde çalışmalarımız var. Köylere gidiyoruz, büyüklerimizle, sevenlerimizle, yaşlılarımızla, gençlerimizle istişareler yapıyoruz. İstişarelerimizin sonucunda biz Şalpazarı'nı istediğimiz gibi, Şalpazarı da bizi istiyorsa, buna ihtiyaç ve gerek varsa o zaman görevden kaçılmaz, biz bu göreve hangi noktadaysa hazırız diyoruz.

Allah nasip ederse bu istişarelerimizi tamamlayıp en kısa sürede, en yüksek mertebede cevap verceğiz. İnşallah hepinizi davet ederek, bir açık hava toplantısında tüm basınımızla beraber ortaklaşa bir çalışma yürüterek adayımızı sizlerle tanıştıracağız. Teşkilatım uygun görüyorsa biz görevden kaçmayız" dedi ve herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.


Yapılan devir teslim töreninin ardından günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tören sona erdi.




BUNA GÖRE YENİ OLUŞAN MHP ŞALPAZARI İLÇE YÖNETİM KURULU


YÖNETİM KURULU-ASİL

1-Mehmet Sakallıoğlu-Başkan
2-Naci Özkan
3-Pirağa Yaşar
4-Ömer Özdin
5-Turgut Çakmak
6-Osman Demirci
7-Hüseyin Aydemir
8-Bayram Karabayır
9-Erol Erata
10-Talat Balta
11-Recep Kekeçoğlu
12-Hasan Ali Karagöz
13-Hüseyin Bulan
14-Yakup Kandil
15-Ahmet Öztürk

YÖNETİM KURULU YEDEK
1-Hüseyin Kurukız
2-Ali Gören
3-Emin Sağlam
4-Ali Sait Özdemir
5-Mehmet Ali Çolak
6-Mustafa Kabataş
7-Hüseyin Cömert
8-Hasan Buğaz
9-Nihat Çolak
10-Halil Kenan
11-Mustafa Koç
12-Ali Albakan



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.