Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Metin Günay “Şalpazarı İçin Hazırım” Dedi.



Ak Parti Şalpazarı ilçe başkanlığı seçimleri öncesi Metin Günay, parti mensupları ile bir araya gelerek basın açıklaması yapma gereğini duyduğunu belirtti. Metin Günay, daha önce dört olan aday sayısının sonradan ikiye düştüğünü ve Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın kendisinin adaylığının uygun olacağını açıkladığını ifade etti. İl Genel Meclisi üyesi Murat Yılmaz da, 27 Ocak günü il başkanının odasında bir araya geldiklerini ve bu kararı aldıklarını açıkladı. Kararın açıklandığı toplantıda eski ilçe başkanı Av. Nevzat Çabuk, mevcut başkan Yusuf Yılmaz ve Geyikli belde belediye başkanı Muzaffer Türkmen ve Trabzon Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman da hazır bulundular. Toplantıya parti mensupları, köy muhtarları ve delegeler de katıldılar. 

Geyikli Belde Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen de yaptığı konuşmada “şu an birlik olma zamanıdır. Birlik ve beraberlik içinde olursak her işin üstesinden geliriz. İl başkanımızın uygun gördüğü ismi desteklersek, ilçemiz menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılması sağlanır” dedi. Başkan adayı Metin Günay, “ben de sizler gibi genç biriyim, her şeyi beraberce başarmak için bu yola çıktık” diyerek sözlerini noktaladı. 

Şalpazarı Ak Parti ilçe başkanlığı seçimi 5 Şubat Pazar günü Atatürk İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılacak. 












Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.