Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

 Mehmet Muhcu İl Meclis Üyeliği için aday adayı müracatını yaptı.
Ak Parti Şalpazarı Gençlik kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Muhçu Ak Parti Trabzon Büyük Şehir Belediyesi İl Meclis Üyesi aday adaylığı için dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay'a verdi.

Mehmet Muhçu Kimdir;
1985 Yılında Şalpazarı  İlçesi Dereköy Mahallesinde doğdu. İlkokulu Şalpazarı Merkez ilkokulunda tamamladıktan sonra ortaokulu Şalpazarı İmam Hatip Lisesi’nde okudu.

Lise eğitimimi Beşikdüzü Atatürk (YDA) Lisesinde bitirdim.Halen açık  öğretim fakültesi işletme 2.sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam etmekte 2008 yılında vatani görevimi yaptım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

2000 Yılından beri Şalpazarı Ziraat Odası Genel Sekreter Vekili görevini yürütmekte. 2010 Yılından beri Şalpazarı Kızılay derneği  Şalpazarı Şube Başkanlığı görevini yürütmekte. Ayrıca kendine ait temizlik,taşıma ve araç kiralama şirketim bulunmaktadır.

Aktif siyasi hayatı  20 Ağustos 2003 yılında Şalpazarı Ak Parti Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde 8 yıl ilçemizde hizmet ettikten sonra 13 Kasım 2011 yılında yapılan İl Gençlik Kolları Kongresi ile beraber İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal İşler Başkanı oldu.29 Ocak 2012 tarihinde Ak Parti Siyaset Akademisini başarı ile bitirdi. 29 Ekim 2013 tarihinde Şalpazarından Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi görevimden istifa etti.

                                                                                             

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.