Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Koray Aydın Şalpazarı’nı Ziyaret etti.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın yaklaşan yerel seçimler öncesinde parti teşkilatı ile Trabzon’un Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ve beraberindeki ekip ile çarşamba günü Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız’ı ziyaret etti.

Yaklaşan Mahalli idareler seçimleri öncesinde ilçe gezilerine devam eden Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın, Trabzon Büyükşehir adayı Hüseyin Örs ve beraberindeki Şalpazarı halkı ziyareti ve ardından İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu ile Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız beraber esnaf turu gerçekleştirdi. Şalpazarı İlçesi’ne ikinci defa gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı MHP’li Hüseyin Örs, Şalpazarı halkının Belediye Başkan adayı Kurukız’a gösterdiği sıcak ilgi karşısında diğer ilçelerde bu sıcklıkğı bu derece bulmak mümkün olmuyor. İlçenize hayran kaldım. Her seferinde daha istek ve azimle gelmek geliyor içimden” dedi.

Şalpazarı İlçe ziyaretini gerçekleştiren Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın ise ilçe içerisinde değişik yerlerde yaptığı konuşmalarında uzun yıllardan beri Şalpazarı halkını iyi tanıdığını, onların başkan adayına sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M yaylı 10 yıl önce

Allah nasip etsin başarılarının devamını temenni ederim