Öne Çıkanlar Refik Kurukız Murat Sefa Demiryürek Otçu yürüyüşü Tosya Sayıştay

Köksal Durmuş AK Parti'ye geçti.

AK Parti’ye katılan Durmuş’un parti rozetini AK Parti Üsküdar ilçe başkanı Erdem Demir taktı. Sade törende Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de hazır bulundu.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran Erdem Demir, paylaşımında “CHP'den istifa eden, Üsküdar Belediyesi Meclis üyeleri Köksal Durmuş ve Selahattin Kamışoğlu'nun AK Parti ailemize katılımlarını gerçekleştirdik. Millete hizmetin adresi olmuş AK Parti'mizi tercih eden ve aramıza katılan meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir'e AK Parti'ye katılımlar için hayırlı olsun dileklerini iletirken şunları söyledi: "Hayırlı olsun Erdem Demir başkanım, AK Parti Üsküdar ailemize katılan yeni arkadaşlarımıza ben de 'Hoşgeldiniz' diyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.