Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Kadırga Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı..


Kadırga Kültür Turizm Çevre Güzelleştirme ve Koruma Derneği'nin Olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Kadırga Derneği'nin Olağan genel kurul toplantısına yapılan yoklamanın ardından 1 dakika saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlandı.

Başkan Mahmut Uzun Faaliyet Raporunu okuduktan sonra yaptığı konuşmada hedeflerinin Kadırga'nın su ve wc ihtiyacını gidermek olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi. Kadırgadaki yapılan wc'leri faliyete geçirdik. Su ise 10-15 gün içinde bitecek. Mahmut Uzun daha sonra şunları söyledi. "Biz dernek olarak bu çalışmalar ile kalmadık. Dereköy, Güdün, Simenli, Çelige ve Eskala Obalarının da su projesini başlattık. Allah nasip ederse Dernek olarak bu projelerimizi de hayata geçireceğiz. Sizlerden maddi olarak olmasa da manevi olarak destek istiyoruz. Bizlere destek verenlere istanbul ve diğer illerden Belediyelerimize ve Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Divan Başkanlığını Bayram Kabataş ve Divan kurulu üyeliğini Dorukkiriş Köyü Muhtarı İlhan Kahraman, Çamlıca Köyü Muhtarı Hasan Yamaç ve Güdün Köyü Muhtarı Veysel Diner'in yaptığı olağan genel kurul toplantısında 47 üyesi bulunan Derneğin 34 üyenin katılması ile yapılan oylamada oyların tamamını alan Mahmut Uzun tekrar başkan seçildi.


Yapılan Olağan genel kurul toplantısında Derneğin Şalpazarı Dernekler Federasyonu'na (ŞALFED) üyeliği de oylama sonunucu kabul edildi ve yeni yönetim kurulunun topluca hatıra fotoğrafı çektirmesiyle toplantı sona erdi.


YÖNETİM KURULU ASİL:

1-Mahmut Uzun -Başkan
2-Durmuş Demir
3-Halim Yeşilaraz
4-Muhammet Kandil
5-Halil Özdemir

YÖNETİM KURULU YEDEK:

1-Arif Köse
2-Erol Çömez
3-Şener Çakır
4-Temel Demir
5-Ali Yılmaz

DENETLEME KURULU ASİL:

1-Fikret Demir
2-İbrahim Uzun
3-Yunus Turan

DENETLEME KURULU YEDEK:

1-Ali Türkmen
2-Ali Bektaş
3-Adil Ayaz










banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.