Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

İbrahim Kahraman aday adaylığı müracatını yaptı
Simenli İlk-Orta Okulu Müdürü ve Eğitim Bir-Sen Şalpazarı Temsilcisi İbrahim Kahraman, AK Parti'den Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracat etti. En sevilen video tarzı diyebileceğimiz kategorisinin en iyi videoları sizlerle. Evraklarını İlçe Başkanı Zeki Çabuk‘a teslim etti.






İbrahim Kahraman yaptığı basın açıklamasında; ''Saygı değer ilçe başkanım, değerli AK Parti ilçe yönetimi, sevgili Şalpazarlılar, şuana kadar açıklanan belediye başkan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepsinin değerli olduğunu, bu ilçe için önemli olduğuna inanıyorum. Bende bu hizmet yarışında onlarla beraber bu bayrağı daha yukarlara taşımak için burdayım. İlçemizi, Ülkemizi geleceği için AK Partiyle beraber daha güçlü hem AK Partiyi hem Ülkemizi güçlendirmek için buradayım. Geçmişimizde eğitim ve gençlik yıllarımızda yapmış olduğumuz siyasi faliyetleri artık fiilen sahalarda yapmak istiyoruz. Yapmış olduğumuz bunca birikimleri artık halkımla paylaşıp, artık icra makamının başına gelmek istiyorum. Ve bu hizmetleri bir fiil elimle yapmak istiyorum. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun varolun'' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.