Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Hilmi Türkmen yılın iyilik öncüsü seçildi

İnsanlık Dergisi tarafından düzenlenen ‘İnsanlık Ödülleri’ sahiplerini buldu. Törende ödülleri, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’nin öğrencileri ile Tebessüm Kahvesi’nin Down Sendromlu çalışanları takdim etti.

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal çapta iyilik dergisi olan ‘İnsanlık Dergisi’, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i engelli vatandaşların tüm rehabilitasyon hizmetlerinin ücretsiz olarak verildiği Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’yle ‘Yılın İyilik Öncüsü’ olarak seçti.

Ödül töreninde şarkıcı Haluk Levent, Gazeteci-Yazar Turan Kışlakçı, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ve birçok gazeteci, yazar ve televizyon sunucusu hazır bulundu.

Üsküdar Belediye Başkan Hilmi Türkmen verilen ödülden dolayı çok duygulandığını ve memnun olduğunu ifade ederek, “İnsanlık dergisine bizi bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ederiz,” dedi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.