Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm istifa

Hilmi Türkmen Şalpazarlı derneklerle kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nde Şalpazarı dernekleriyle kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Şalpazarı dernekleri haricinde Üsküdar’da faaliyet gösteren Giresun Çamoluk ve Trabzon Maçka ilçeleri dernek temsilcileri de hazır bulundu. Toplantıya Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş ile ŞALFED’e bağlı olan ya da olmayan derneklerin başkan ve temsilcileri katıldı.

Kahvaltının ardından önce bütün katılımcılar tek tek kendilerini tanıttılar. Ardından konuşmalara geçildi. İlk sözü alan ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, “Hilmi Başkan ile okul yıllarına uzanan bir kader birliğimiz söz konusu. Bütün gücümüzle kendisine destek vereceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan Ahmet Çabuk da özetle şunları söyledi. “Bütün Şalpazarlılar Hilmi Türkmen’e oy vermelidir. Şalpazarı’nda zaten farklı partileri destekleyenler arasında hayat tarzı olarak ciddi bir farklılık yok. Sempatizanı olduğu bir partinin dışında bir partiye rahatlıkla oy verebilirler. Seçim kampanyasında Şalpazarlıları ikna etmekle zaman kaybedilmemesi lazımdır, onların zaten oylarının belli olması gerekir. Gördüğüm kadarıyla Hilmi bey Üsküdar’da diğer memleketliler tarafından Şalpazarlılardan bile fazla seviliyor”

Son olarak konuşan Hilmi Türkmen de “Önümüzde çok yoğun geçecek bir süreç var. Sizlerle böyle bir ortamda bir daha bir araya gelemeyebiliriz. Üsküdarlıların hepsi hemşehrimizdir. 10 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunduk. Şimdi görevimiz daha da ağırlaştı. Buralara gelmek kolay değil. Yükseklerde rüzgar sert eser. Adaylığımız belli olduktan sonra binlerce telefon ve mesaj aldım. Tek tek cevaplamak istediğim halde hepsine dönemedim, kusura bakmasınlar.

Hedefimiz; inşaallah seçilirsek beş yıl sonra da bu ilgi ve heyecanı zinde tutmaktır. Aynı bu manzarayı yaşamaktır.

Üsküdar’ın 530 bin nüfusu, yaklaşık 400 bin seçmeni var. Allah’ın izniyle kazacağımızdan şüphemiz yok, ancak Üsküdar’da Türkiye ortalamalarının üzerinde bir farkla kazanırsak dikkat çeker ve bizim lehimize olur. Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı, pazartesi akşamı da Üsküdar’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde kendi organizasyonumuz var. Sizleri çoluk çocuk bu organizasyonlara davet ediyorum.” dedi. Türkmen daha sonra ülke siyaseti üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Son olarak Hilmi Türkmen ve misafirleri Boğaz manzarasına karşı toplu fotoğraf çektirdiler.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.